O izložbi

Izložba sportske fotografije je online platforma koja okuplja profesionalne i amaterske fotografe iz cijele zemlje. Cilj nam je promovirati ljubav prema sportu i fotografiji te istovremeno omogućiti fotografima da podijele svoje radove s publikom. Izložbu organiziramo jednom godišnje i uvijek iznova iznenađujemo posjetitelje fotografijama koje su uhvatile najbolje trenutke u sportskim događajima. Svi koji žele sudjelovati u izložbi mogu nam se javiti putem e-maila.

Misija

Misija izložbe sportske fotografije je predstaviti najbolje fotografije sportskih događaja i sportaša. Cilj je prikazati snagu i ljepotu sporta kroz umjetnost fotografije. Izložba potiče posjetitelje da se inspiriraju i cijene sportske trenutke te da dublje razumiju sportsku kulturu. Uz to, izložba ima za cilj potaknuti raspravu o važnosti sporta i njegovom utjecaju na društvo. Kroz ovu izložbu, fotografi imaju priliku pokazati svoje umijeće i talenat, a posjetitelji mogu uživati u umjetnosti i naučiti nešto novo. Misija izložbe je stvoriti platformu za povezivanje sporta, umjetnosti i kulture.

Vizija

Vizija izložbe sportske fotografije je prikazati najupečatljivije i najinspirativnije trenutke iz svijeta sporta. Pored prikazivanja akcije i napetosti na terenu, cilj je prikazati i ljudsku stranu sporta, emocije, radost i tugu koje sportaši doživljavaju na putu do uspjeha. Izložba će biti interaktivna, omogućujući posjetiteljima da se uključe u proces stvaranja i izrade fotografija, te da kroz izložbu dožive sportske trenutke na potpuno novi način. Želja nam je inspirirati ljude da se bave sportom, te da u njemu pronađu svoju strast i motivaciju za postizanje svojih ciljeva. Kroz ovu izložbu, želimo pokazati kako sport može biti prekrasan način povezivanja ljudi, bez obzira na nacionalnost, rasu ili kulturu.